Leroy Merlin

leroy merlinΣτη  Leroy Merlin Ελλάδος και Κύπρου, μέλος του Ομίλου Adeo, έχουμε από την ίδρυσή μας ξεκάθαρη ταυτότητα και στρατηγική: με όραμα την απομυθοποίηση του μαστορέματος, στόχος μας είναι να γίνουμε στενοί συνεργάτες των πελατών μας για τα σχέδια ανακαίνισης και διαμόρφωσης της κατοικίας τους, προσαρμοζόμενοι στις τοπικές ανάγκες. Για να το πετύχουμε αυτό, χτίζουμε τη φιλοσοφία μας γύρω από την πρωτοβουλία, τη δέσμευση και την υπεύθυνη λειτουργία της επιχείρησης.

Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα από τον Ιούνιο 2005 και στην Κύπρο από τα τέλη του 2010. Μετά από μια μελέτη σε βάθος της κατοικίας και των συνηθειών των κατοίκων, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Μάρτιο 2007 στο εμπορικό πάρκο του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας, το κατάστημα Βενιζέλος.

Τον Οκτώβριο 2008 άνοιξε ένα δεύτερο κατάστημα Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό πάρκο του Florida Park. Το Μάρτιο του 2009 ένα τρίτο κατάστημα εγκαινιάστηκε στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, το 1ο διώροφο κατάστημα.

Το τέταρτο κατάστημα Leroy Merlin άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στη Λάρισα το Νοέμβριο του 2009. Το κατάστημα της Λευκωσίας, επίσης διόρωφο, έκανε εγκαίνια τον Οκτώβριο του 2010.

 

ara xorigwn

«Οι σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας όπου δραστηριοπούμαστε μας προτρέπουν να επικεντρωθούμε στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και στην Κοινωνική Υπευθυνότητα της εταιρείας μας.

Κάθε χρόνο επιλέγουμε δράσεις που αγγίζουν τρεις βασικούς άξονες: την Κοινωνία, το Περιβάλλον, την Εξοικονόμηση και υλοποιούμε αιμοδοσία από συνεργάτες μας, δωρεές σε ιδρύματα και οργανισμούς είτε με προϊόντα είτε αναλαμβάνοντας εργασίες ανακαίνισης που διεκπαιρεώνουν συνεργάτες μας, περιβαλλοντικές ενέργειες (καθαρισμός παραλίας, δενδροφύτευση), κτιριακές βελτιώσεις για τη μείωση του εταιρικού ενεργειακού αποτυπώματος.

Η συμβολή μας στην Αίθουσα Συσσιτίου του Δήμου Αθηναίων είναι μία μικρή προσπάθεια για να προσφέρουμε έναν αξιοπρεπή χώρο τραπεζαρίας και ξεκούρασης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.»