Πατραϊκή Χαρτοποιία Α.Ε

eliteΗ «Πατραϊκή Χαρτοποιία Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1972 στην Πάτρα από τον Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο. Από τότε δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας χαρτιού tissue, ενώ από το 1979 παράγει και το δικό της χαρτί. Η έδρα και οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης βρίσκονται στην Πάτρα στην περιοχή Ιτιές. Τα κύρια προϊόντα της είναι το χαρτί υγείας, το χαρτί κουζίνας, οι χαρτοπετσέτες και τα τραπεζομάντιλα μιας χρήσης. Τα προϊόντα κυκλοφορούν υπό την εμπορική ονομασία ELITE που αποτελεί αναγνωρίσιμο brand name στην εν λόγω αγορά. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί εβδομήντα (70) εργαζόμενους και λειτουργεί καθημερινά σε 24-ωρη βάση.

 

www.elite.gr/elite/

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ

H Διοίκηση της ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ Α.Ε. έχει υιοθετήσει και ακολουθεί πελατοκεντρική πολιτική ποιότητας και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει μέσω αυτής τις σχέσεις με τους πελάτες της.

Οι ανάγκες και οι προσδοκίες του πελάτη μετατρέπονται σε απαιτήσεις. Η ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Α.Ε. ανταποκρίνεται σε αυτές τις απαιτήσεις αφού προηγουμένως τις αξιολογήσει και εκλογικεύσει, με στόχο την αριστοποίηση της σχέσης της με τον πελάτη και τον καταναλωτή μέσα από κατανόηση και εφαρμογή της Πολιτικής Ποιότητας

 
 
 
 
 

ara xorigwn

«Από την ίδρυση της και μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας λειτουργεί με γνώμονα, την επιχειρηματική ηθική με σκοπό την δημιουργική εξισορρόπηση και σύνθεση προτύπων, συμπεριφορών και σχέσεων μεταξύ της επιχείρησης και των εργαζομένων, του πολίτη, του πελάτη, του καταναλωτή και του γενικότερου κοινωνικού και οικονομικού περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρηση μας.

Η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και κατανόησης με το σύνολο των κοινωνικών εταίρων, η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών, η υποστήριξη και συναίνεση των υπαλλήλων προς την υλοποίηση της επιχειρηματικής μας δράσης , η διατήρηση και η ενίσχυση της εταιρικής φήμης, η υποστήριξη της επιχείρησης σε συνθήκες κρίσης, είναι προτεραιότητες μας.

Με αυτό το σκεπτικό θα προβούμε στην ενδυνάμωση της προσπάθειας σας για στήριξη των ανθρώπων που πλήττονται από την σημερινή κρίση.»

Πατραϊκή Χαρτοποιία Α.Ε