ΑΘΗΝΑ 1 intertaxi

ΑΘΗΝΑ 1 ΙΝΤΕΡΤΑΞΙ
ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΚΥΡΟΣ στις πιο οικονομικές τιμές, χωρίς επιπλέον χρεώσεις!                                        http://athens1.gr/
 
Η ΑΘΗΝΑ 1 INTERTAXI έρχεται κοντά σας με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και με ένα μεγάλο στόλο οχημάτων, που μπορούν να δώσουν οικονομικές λύσεις στις μετακινήσεις σας, για τον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία.
24 ώρες την ημέρα - 365 ημέρες το χρόνο 
με ασφάλεια, συνέπεια, εχεμύθεια και ταχύτητα 
Με έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων 
Και εξειδικευμένους οδηγούς. 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:
ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ - ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ
ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΕΣ
 ΕΙΔΙΚΕΣ VIP ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ 
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΑΣ
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ DOUBLE DRIVERS SERVICE
ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ!
 
Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή μας -- ΑTHENS1INTERTAXI

Το 1988, ιδρύσαμε μια από τις πρώτες εταιρείες ραδιοταξί της Αθήνας, το Ραδιοταξί «Αθήνα 1», με σκοπό την καλύτερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Η Εταιρεία Αθήνα 1 είναι μία από τις πρώτες εταιρείες ραδιοταξί της Αθήνας με στόλο 370 σύγχρονων αυτοκινήτων, στελεχωμένα με έμπειρους οδηγούς, γνώστες των κυκλοφοριακών συνθηκών του λεκανοπεδίου, οι περισσότεροι εξ’ αυτών ομιλούν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα, λειτουργούν με διάθεση εξυπηρέτησης, με σεβασμό στον επιβάτη και με έμφαση στο καλό service, τηρώντας αυστηρά τον κανονισμό εργασίας του Αθήνα 1 intertaxi.

Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο εξοπλισμένο με προγράμματα και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, με σκοπό την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στελεχώνεται από έμπειρες τηλεφωνήτριες – εκφωνήτριες τις οποίες διακρίνει ευγένεια και πνεύμα συνεργασίας, πρόθυμες να εξυπηρετήσουν άμεσα.

Συνεργάτες μας είναι τα μεγαλύτερα Τουριστικά Γραφεία και Ξενοδοχεία των Αθηνών καθώς και πλήθος σημαντικών Επιχειρήσεων, οι οποίες μας εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις των στελεχών τους.

tiltaxi25 χρόνια τώρα έχουμε καθιερωθεί ως την πιο δυναμική εταιρεία στο χώρο του ταξί, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, από το 1988 μέχρι σήμερα, έχουν καταχωρηθεί στο πελατολόγιό μας, περισσότεροι από 1.100.000 διαφορετικοί τηλεφωνικοί αριθμοί καλούντων, γεγονός που σημαίνει πώς ένας στους τέσσερις συμπολίτες μας έχει χρησιμοποιήσει την εταιρεία μας, για να μετακινηθεί.

 

 
 
 


bara xorigwn