3 D ΤΡΙΑ ΔΕΛΤΑ


3D LOGO 2013 AΗ Τρία Δέλτα Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη όπου παραμένει μέχρι σήμερα, με αρχικό όραμα την συνολική τροφοδότηση πλοίων και αργότερα κάθε χώρου μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering, εστιατόρια κλπ.).

Το πρώτο της προϊόν γεννήθηκε από την εξαγορά ενός εργοστασίου παραγωγής φρέσκου σκόρδου και σιγά-σιγά εμπλούτισε το κωδικολόγιο της μέσα από συνεργασίες με γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Το 2007-2008 η Τρία Δέλτα ξεκινάει να εντάσσει στην γκάμα των προϊόντων της και προϊόντα με δική της ιδιωτική ετικέτα, δημιουργώντας δύο κατηγορίες προϊόντων, τα Master Cuisineκαι Meze Menu, όπου σήμερα καλύπτουν σχεδόν όλες τις κατηγορίες του καταλόγου, παρουσιάζοντας μία άλλη προοπτική στους επαγγελματίες του χώρου.

Το 2009 εγκαινιάζεται το υποκατάστημα της Κρήτης και το 2010 το υποκατάστημα της Ρόδου, δύο κομβικά σημεία ανάπτυξης και τουρισμού.

Μέσα σε αυτές τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, η Τρία Δέλτα παρουσιάζει κάθε χρόνο θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός που στηρίζεται στην αφοσίωση στους στόχους και στο όραμα να παρέχει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

Επίσης προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις διαδικασίες, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα της Τρία Δέλτα καθώς η βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ικανότητας της, στοχεύει στην ανταπόκριση των αναγκών των πελατών με την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις διαδικασίες βελτίωσης.


bara xorigwn

«Είναι χρέος όλων μας στους δύσκολα οικονομικά καιρούς που διανύουμε, να παρέχουμε την στήριξή μας σε ανθρώπους που πολλές φορές στερούνται και τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Εμείς, σαν Τρία Δέλτα, που βασικό αντικείμενο της δραστηριότητας μας είναι η τροφοδότηση χώρων μαζικής εστίασης νιώθουμε την ανάγκη της δωρεάν διάθεσης τροφίμων και σε οικονομικά ασθενείς ομάδες ως ελάχιστη ένδειξη προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Γιατί πιστεύουμε στην αλληλεγγύη, στο δικαίωμα στις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και στο φιλότιμο που έχουμε σαν έθνος και σαν λαός.»