ΠΕΝΤΕ Α.Ε.


galaxias-simaΞεκινήσαμε από ένα μικρό κατάστημα με απορρυπαντικά και καλλυντικά, μόλις 60 τ.μ., στα Κάτω Πατήσια, και σήμερα είμαστε ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος Όμιλος σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Είμαστε, δηλαδή, αυτό που λέει και ο τίτλος μας: ένας Γαλαξίας καταστημάτων, που συνδυάζουν μοναδική εξυπηρέτηση, εξαιρετική ποικιλία προϊόντων, ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, σε ολόκληρη- σχεδόν- την Ελλάδα!

Η «Ανώνυμος Εμπορική Εταιρεία Τροφίμων, Ειδών Οικιακής Χρήσης και Γενικά Καταναλωτικών Αγαθών» εταιρεία, ΠΕΝΤΕ Α.Ε. και η θυγατρική της, ΑΡΓΩ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.Ε., στην οποία η πρώτη συμμετέχει με ποσοστό 99,83%, σήμερα διαθέτουν 137 Σούπερ Μάρκετ με 13 Cash&Carry και απασχολούν 3.800 υπαλλήλους.

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ είναι 100% ελληνικό Σούπερ Μάρκετ!           


http://www.5ae.gr/


bara xorigwn

Η εταιρεία δεσμεύεται για τους ανθρώπους της.

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ πάντα στήριζε και εξακολουθεί να στηρίζει τους εργαζομένους του. Στην εποχή, μάλιστα, της κρίσης, με όλα τα συνεπακόλουθά της, η εταιρεία εξακολουθεί να λαμβάνει ιδιαίτερη μέριμνα για τη μισθοδοσία των 3.800 υπαλλήλων της, πλήρους και μερικής απασχόλησης, και όλες τις υποχρεώσεις που ο Νόμος ορίζει.

Η εταιρεία δεσμεύεται για εσάς.

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ήταν πάντα και παραμένει κοντά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, επιδεικνύοντας ευαισθησία και συμμετέχοντας, κατά το δυνατόν, σε φιλανθρωπικά έργα και εκδηλώσεις.

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ σέβεται το περιβάλλον. Σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, συμμετέχει σε αναδασώσεις και άλλες περιβαλλοντικού χαρακτήρα δράσεις.