ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Στην εποχή της κρίσης η συμβολή όλων μας για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού είναι σημαντική.

 

Ο Μη Κυβερνητικός οργανισμός «Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών», στην προσπάθεια του να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των καιρών, υλοποιεί μια πρότυπη «Δομή παροχής συσσιτίου» για ευπαθείς ομάδες, στην οδό Αλικαρνασσού 49 στην Αθήνα.

 

Η βοήθεια σας πολύτιμη

Το κοινωνικό συσσίτιο της Equal Society λειτουργεί ήδη έναν χρόνο και υλοποιείται καλύπτοντας τις ανάγκες σίτισης τουλάχιστον διακοσίων (200) ατόμων σε καθημερινή βάση. Πέραν ωστόσο της παροχής ολοκληρωμένων γευμάτων στόχος της «Δομής» μας είναι και η ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση των ωφελούμενων η οποία επιτυγχάνεται μέσα από πολλές και ποικίλες δράσεις ή εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Οργανισμός ανά τακτές περιόδους.

 

Η δική σας συμβολή στην προσπάθεια μας

Η προσφορά προϊόντων στην Δομή Παροχής Συσσιτίου της Equal Society που σιτίζει οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική καθώς οι ανάγκες αυξάνονται ημέρα με την ημέρα. Συγκεκριμένα οι ανάγκες είναι οι εξής:

 

Κονσέρβες (τοματοπολτός, κονσερβοποιημένα φαγητά, γάλα εβαπορέ)

Όσπρια (φασόλια, φακές, ρεβίθια κλπ)

Ζυμαρικά (μακαρόνια, ρύζι κλπ)

Ξηρά τροφή (δημητριακά πρωινού, παξιμάδια, μπάρες δημητριακών, φρυγανιές)

Τρόφιμα-είδη μεγάλης διάρκειας σε βαζάκια (μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, τουρσιά, λάδι, ξύδι, χυμός λεμονιού, σάλτσες, ωμά λαχανικά σε λάδι ή ξίδι κλπ)

Αλεύρι

Καφές, ζάχαρη

Μπαχάρια (αλάτι, πιπέρι, ρίγανη κλπ)

Γλυκά (σοκολάτες, μπισκότα, κουλούρια, τσουρέκια, κρουασάν, κρέμες στιγμής κλπ)

Αποξηραμένα φρούτα - αποξηραμένοι ξηροί καρποί

Αναψυκτικά-νερά

Είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, σαπούνια, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού χεριών και σώματος, μωρομάντηλα, ενυδατικές κρέμες για μωρά ή και όχι, σφουγγάρια, αφροντούς, μπατονέτες, χαρτί υγείας, πάνες

Καθαριστικά ( γενικής χρήσης, τζαμιών, χλωρίνες, σκόνη για ρούχα, χαρτί ρολό κλπ)

Φάρμακα πρώτης ανάγκης που δεν χρειάζονται συνταγογράφηση (ασπιρίνες, αντιβιοτικά, αντιπυρετικά, αναλγητικά, γάζες, βαμβάκι, ιώδιο, οινόπνευμα)

Βιβλία (λογοτεχνικά ή και σχολικά)

*Σεβόμενοι τις κείμενες υγειονομικές διατάξεις τα προϊόντα θα πρέπει να είναι

σε αεροστεγή συσκευασία με ευκρινή την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

ü