ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015 ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, Equal Society, έκλεισε τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του και την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, επέλεξε να κόψει την πρωτοχρονιάτική πίτα του στην Δομή Παροχής Συσσιτίου του Οργανισμού στην οδό Αλικαρνασσού 49 στο κέντρο της Αθήνας.

Ο χώρος επιλέχτηκε με απόλυτη ομοφωνία καθώς υπήρξε κοινή διάθεση όλων των στελεχών του Οργανισμού να γιορτάσουν την περίσταση και την έναρξη της νέας χρονιάς μαζί με τους επισκέπτες της Δομής μας προσφέροντας έτσι μια ακόμη νότα αισιοδοξίας αλλά και μια αφορμή για να ξεφύγουμε έστω και για λίγα λεπτά από τα προβλήματα και τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Την βραδιά ομόρφυνε μια μοναδική μουσική γιορτή την επιμέλεια της οποίας είχε αναλάβει το σχήμα του ρεμπετάδικου «Αργώ». Βασιλόπιτα και γλυκίσματα, φαγητό, αναψυκτικά και κρασί, προσφέρθηκαν από το Κοινωνικό Συσσίτιο για λογαριασμό όλων.

Σε αυτήν τη γιορτινή ατμόσφαιρα όλοι οι δομικοί συνεργάτες που έχουν προσφέρει τα μέγιστα για τη διαμόρφωση αυτού του χώρου ήταν επίσημοι καλεσμένοι μας. Σκοπός μας ήταν να σταθούμε δίπλα- δίπλα με τους ωφελούμενους της Δομής σε μια γιορτή δίχως διακρίσεις. Και τα καταφέραμε!