Η Equal Society ενισχύει σταθερά το πρότυπο κοινωνικό συσσίτιο που διαθέτει και πλέον «φιλοξενεί» στον ζεστό χώρο της Αλικαρνασσού, την «ΑΒ Βασιλόπουλος», μια εταιρία η οποία στο πνεύμα των καιρών στέκεται με συνέπεια στο πλευρό των ευπαθών ομάδων της χώρας.

Κάθε χρόνο, το ποσοστό των ανθρώπων που υποσιτίζεται ή βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, αυξάνεται, όπως και οι ποσότητες των υγιών τροφίμων που ενώ θα μπορούσαν να καταναλωθούν πετιούνται. Για την «ΑΒ Βασιλόπουλος» όμως αυτό δεν είναι επιλογή. Με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και εταιρικής ευθύνης, η μεγάλη αλυσίδα θα σταθεί στο πλευρό της EqualSociety και του Κοινωνικού Συσσιτίου που διατηρεί.

Η «ΑΒ Βασιλόπουλος» αποφάσισε να αξιοποιήσει τα υγιή είδη που μένουν αδιάθετα στους πελάτες της (τρόφιμα και μη) και τα οποία έχουν καταστεί μη εμπορεύσιμα από τα καταστήματά της. Πρακτικά για τη Δομή του Οργανισμού μας αυτό τι σημαίνει; Ότι για τους 100 και πλέον επισκέπτες μας ο χώρος θα προσφέρει :

  1. Ξηρά προϊόντα και προϊόντα ραφιού
  2. Ζεστά γεύματα
  3. Προϊόντα συντήρησης
  4. Προϊόντα κατάψυξης
  5. Φρούτα & Λαχανικά

Η κοινωνική προσφορά δυναμώνει. Στην μάχη απέναντι στον υποσιτισμό ο Οργανισμός μας αποκτά ακόμη έναν δυνατό εταίρο. Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία «ΑΒ Βασιλόπουλος» που στέκεται στο πλευρό μας και υποστηρίζει ενεργά μια κοινωνική δομή συνώνυμο της αξιοπρέπειας.