Συλλογή Τροφίμων στα super market Γαλαξίας

Το κοινωνικό συσσίτιο, «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΥΜΑΤΑ» της Equal Society, ενισχύοντας τα εκατοντάδες φτωχά μεμονομένα άτομα και νοικοκυριά που ζουν στην Αττική πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου σε συνεργασία με τα Super Market «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» την καθιερωμένη «Ημέρα Αλληλεγγύης» συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως είναι γνωστό ο Οργανισμός μας σε σύμπραξη με το Δήμο Αθηναίων συνεχίζει τη λειτουργία της δομής παροχής γευμάτων(δομή ΑΝΡΩΠΩΝ ΓΕΥΜΑΤΑ) με σκοπό να καλυφτούν οι ανάγκες σε τουλάχιστον 200 συνανθρώπους μας που χρίζουν άμεσης υποστήριξης.

Η ανταπόκριση, στην συλλογή τροφίμων ήταν μεγάλη και τα καλάθια του Οργανισμού μας γέμισαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνανθρώπους μας που ενίσχυσαν την πρωτοβουλία μας με την προσφορά τους, αλλά και στους εργαζομένους του super market «ΓΑΛΑΞΙΑΣ».

Η Δομή "Ανθρώπων Γεύματα" της Equal Society είναι μια αχτίδα που σχετίζεται με πρωτοβουλίες οι οποίες ξεπερνούν το συνηθισμένο κι αναδεικνύουν το καλά κρυμμένο όλα τα προηγούμενα χρόνια αίσθημα αλληλεγγύης τού Έλληνα. Σε αντίθεση με όλα όσα είχαμε συνηθίσει, το σκηνικό και η ατμόσφαιρα στην Αλικαρνασσού 49, στο κέντρο της Αθήνας, θυμίζουν περισσότερο μια γειτονική μας ταβέρνα.

Αξίζει να σταθείτε στο πλευρό μας.

 

pep